DC Marbella Real Estate

Velkommen til DC Marbella Real Estate

Vi fokuserer på at hjælpe danskere med at købe og evt. istandsætte en bolig i og omkring Marbella på Costa del Sol. Vi har igennem 5 år erhvervet os en stor erfaring i Marbella og skabt et stort netværk i ejendoms- og servicebranchen, hvilket gør os i stand til at skræddersy en bolig efter dine behov.

Dette vil sikre, at du får den bedst mulige start og tid i Europa’s suverænt bedste klima, hvad enten du skal bo her fast eller bruge din bolig helt eller delvist til ferie og udlejning.

I løbet af de seneste 5 år er lige nu det bedste tidspunkt at komme til Marbella. Der kommer hver uge nye spændende restauranter og caféer. Derudover flere gode privatskoler, hospitaler mv. Mennesker, der vil leve i Europa´s bedste svar på Californien, strømmer til.

Marbella har udviklet sig til et kosmopolitisk samlingspunkt lige siden, byen blev sat på det internationale landkort af den tyske Prince Alfonso Maximilian Hohenlohe, som af sin far, første gang i 1947, blev sat til at lede efter ejendomme i området. Senere grundlagde familien bl.a. det prestigefyldte Marbella Club Hotel.

Som andre steder er boligpriserne gået op og ned, men her i 2016 er Marbella for alvor kommet ind i en spændende og positiv udvikling. Der bliver bygget, og der bliver handlet igen, og den 10 år lange krise er afløst af stigende salgstal, boligpriser, og optimismen kan observeres hele vejen rundt. Vi tror på et langvarigt opsving henover de næste 5-7 år.

Vores fokus

1) Vi har en integreret database med adgang til alle boliger på markedet samt mange boliger, der ikke er på markedet.

Hvad enten du benytter os eller ej, er de honorarer og skatter, man betaler ved erhvervelse af en bolig i Marbella, de samme. Der betales et standardhonorar til den konkrete ansvarlige ejendomsmægler, uanset om du modtager rådgivning fra DC Marbella eller ej. Dette er den normale model på Costa del Sol.

Vi er derfor i stand til at finde den rette bolig til dig, da vi har direkte adgang til hele markedet.

2) Vi finder det rigtige område for dig, og evt. din familie, at bo i. Man skal have boet her i en årrække for at kende fordelene ved at bo i forskellige lokalområder fra strandsiden og op i bjergene.

3) Vi sørger for, at du ikke bliver snydt i processen.

4) Vi minimerer dine købsomkostninger. Omkostningerne varierer, afhængigt af om du kender de rette professionelle personer, der tilgodeser dine interesser eller ej.

5) Vi optimerer investering og udlejer eller gensælger din bolig.

6) Vi istandsætter din nye bolig til lavest mulige omkostning. Vi kan spare dig for 20-30% minimum, fordi vi har indgående kendskab til priser, leverandører og de mest professionelle lokale håndværkere. Derudover har DC Marbella nære partnere, bl.a. en amerikansk fond, som laver de store ejendomsprojekter i området. Dette giver kvalitetssikring.

7) Vi skaber den rette boligindretning. Vi er optaget af moderne arkitektur, men når vi istandsætter bevarer vi også gerne de mest charmerende traditionelle detaljer, hvorved resultatet bliver unikt.

8) Vi kan hjælpe med administration, udlejning og øvrige services.

Danish Capital

“DC” står for Danish Capital, da det vi har taget dansk know-how og pålidelighed med til Marbella. Det gør en forskel og har givet os et stærkt lokalt netværk, og danskere oplever, at vi taler same sprog i mere end én forstand.

Der er nødvendigt at have et klart og realistisk fokus, når pris og betingelser skal forhandles, og ens fremtidige første eller andet hjem evt. skal istandsættes.

Derudover skal øvrige services, såsom administration og kort- eller langtidsudlejning, være let-tilgængelige, så man ikke bare kan glæde sig over en profitabel investering, men også har ro i maven med hensyn til de andre praktiske ting, der skal ordnes, så investeringen bliver 1) så profitabel som muligt og 2) at boligen bliver rammen om masser af fantastiske oplevelser i Marbella.

Det kan komme bag på mange, hvor anderledes systemet og kulturen er her, sammenlignet med Danmark og andre steder nordpå. Derfor kan det stærkt anbefales at søge professionel viden og lokal handlekraft (også blandt spanierne) – til den lavest mulige pris naturligvis.

Vi har taklet alle varianter af udfordringer i boligmarkedet og er derfor i stand til at hjælpe med alt fra A til Z fra etablering i det spanske system til leje eller køb af bolig og efterfølgende administration. Vi taler selvfølgelig flydende dansk, engelsk og spansk.

Hvis du gerne vil herned at bo helt eller delvist, kan du kontakte os per telefon (+34) 639 251 177 eller email: info@danish-capital.com eller martin@danish-capital.com.

/MJ